Sałatka z fasolką mung i łososiem

Sałatka z fasolką mung i łososiem


Składniki







6 jajek
3 jabłka
18 łyżek majonezu Kętrzyńskiego


3 łyżeczki musztardy krzepkiej




pieprz

Wykonanie

Fasolę zalać wodą i pozostawić na kilka godzin.


Następnie wodę odlać, zalać świeżą i gotować do miękkości.


Jajka ugotować na twardo, a następnie pokroić w kostkę.


Wsypać ugotowaną fasolkę


Jabłko obrać i również pokroić w kostkę.


 Łososia odlać z zalewy i rozdrobnić.

 

Wszystkie składniki wymieszać razem, dodać majonez, musztardę oraz doprawić do smaku pieprzem oraz solą i wszystko wymieszać.



Gotową sałatkę odstawić do lodówki do schłodzenia.

Post powstał dzięki firmie


KONTAKT


GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22
84-200 Wejherowo
NIP: 588-20-01-859 Sad Rejonowy Gdańsk – Północ w Gdańsku VIII Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sadowego
NR KRS: 0000205630
K. zakładowy.: 80.564.850 PLN
K. wpłacony: 80.564.850 PLN


tel.: 58 677 58 20 e-mail: biuro@graal.pl
fax: 58 677 28 43 



Kontakt

Siedziba firmy:
P.U.H. "KŁOS-POL" Wojciech Gil
ul. Klasztorna 7
37-418 Krzeszów


Telefon:
  • Biuro: +48 15 8798322
  • Krzysiek: +48 661 192 890
  • Beata: +48 609 890 499

e-mail:
  • klospol@interia.pl




CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07
Credo i recenzja majonezu

Credo i recenzja majonezu



Dzięki współpracy z firmą credo pr otrzymałem 

Majonez Kętrzyński premium


Majonez stołowy kętrzyński produkowany jest na bazie oleju rzepakowego z uszlachetnionych odmian, żółtka w proszku, uzdatnionej wody i bukietu przypraw. Majonez posiada jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie. Zapach charakterystyczny dla majonezu. Smak lekko kwaskowaty właściwy dla użytych przypraw. Majonez kętrzyński jest doskonałym dodatkiem do sałatek, jaj i wędlin, może stanowić również cenny zamiennik masła i margaryny w przygotowaniu kanapek. Produkt nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków.

POST POWSTAŁ DZIĘKI FIRMIE



CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07
Credo i recenzja musztard

Credo i recenzja musztard


W ramach współpracy z firmą Credo pr otrzymałem dwie musztardy jedna z nich to:

 Musztarda krzepka 


Z dodatkiem gorczycy czarnej i papryki o ostrym i lekko pikantnym smaku. Stanowi dobry dodatek do potraw z rusztu i mięs pieczonych.

Drugą musztardą jest stołowa


Klasyczna, umiarkowanie ostry smak. Przyrządzona na bazie zmielonej gorczycy i przypraw ziołowych. Niezastąpiona jako dodatek do pieczeni, wędlin, oraz jako składnik sosów do mięs i sałatek

POST POWSTAŁ DZIĘKI FIRMIE



CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07
Copyright © 2014 Smakusiowy
blog wielotematyczny
, Blogger