Sos Tatarski

Sos Tatarski


Co nie co o nowym majonezie o smaku smażonej cebulki, Majonez ten ma delikatny smak w sam raz nadaje się na kanapki, sałatki, sosy. Idealnie komponuje się do hamburgerów ma posmak prażonej cebulki. Z pewnością poleciłbym go każdemu, bo naprawdę warto w lodówce posiadać taki majonez. Ja postanowiłem zrobić z niego sos tatarski do jajek idealnie komponuje się z jako dodatek do jajek.Jakbym miał go oceniać pośród wszystkich majonezów, które jadłem dałbym ocenę 5+.

Składniki

Majonez o smaku smażonej cebulki


ogórek konserwowy
pieczarki marynowane
szynka
sól
pieprz 

Wykonanie

Do miseczki dajemy majonez. wsypujemy drobno pokrojone ogórki pieczarki


Wymieszać i dodać drobno pokrojoną szynkę


 doprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wymieszać podawać z ugotowanymi na twardo jajkami.


POST POWSTAŁ DZIĘKI FIRMIE



CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07

Copyright © 2014 Smakusiowy
blog wielotematyczny
, Blogger