Smakusiowy blog wielotematyczny

Fasolka po bretońsku Męska rzecz | Smakusiowy blog wielotematyczny

Fasolka po bretońsku Męska rzecz

Fasolka po bretońsku i super metoda podgrzewania



Całą procedurę podgrzewania opisałem w poście. Sam etap podgrzewania jest dziecinnie prosty.
Wystarczy dać większej torebki worek grzewczy do mniejszej potrawę i wsadzić ją do większego worka zalać wodą zamieszać i już się podgrzewa wystarczy 12 min.


Na obiadek postanowiłem wypróbować fasolkę po bretońsku Męska rzecz. 


Tak jak pisze na słoiku to jest prawda, że jest idealnie doprawiona nie trzeba ani soli ani pieprzu. I co najlepsze są duże kawałki kiełbasy, które smak jest wyśmienity. Porcja idealna na obiad dla ciężko pracujących mężczyzn. Kto jeszcze nie miał okazji niech spróbuje. A tak prezentuje się potrawa na talerzu, na dowód że nie kłamałem widoczne są kawałki kiełbasy;)


SMACZNEGO !!!


Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz