Smakusiowy blog wielotematyczny

Szynka z udek | Smakusiowy blog wielotematyczny

Szynka z udek


Składniki

1,5 kg udek z kurczaka






czosnek wedle uznania

Wykonanie

Udka z kurczaka wymyć po wyciągać kości, pokroić na większe kawałki posypać peklosmaczkiem, 2 łyżeczki przyprawy Szeherezada S, rozdrobnić czosnek wszystko wymieszać



i układać po parę warstw w szynkowarze i co warstwę posypać żelatyna.


 Zamknąć szynkowar i odstawić na 48h w chłodnym miejscu. po tym czasie wstawić szynkowar do wody i gotować do osiągnięcia 71 stopnie celsjusza.


pozostawić do wystygnięcia na parę godzin.



Post powstal dzieki firmie


Infolinia jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 15:00

tel. 32 415 21 36
tel. 32 415 29 56
* koszt połączenia z infolinią jest zgodny z cennikiem operatora lokalnego



Osobisty odbiór towarów oraz składanie reklamacji jest możliwe pod adresem:
(od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 15:00)

Centrum Kultury Smaku „Sekwens” sp. z o.o.
ul. Mariańska 11
47-400 Racibórz

Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz