Smakusiowy blog wielotematyczny

Domowe wedliny i pasztety - Recenzja książki | Smakusiowy blog wielotematyczny

Domowe wedliny i pasztety - Recenzja książki



Miałem okazję w rękach mieć super książkę na domowych wyrobów z autorstwa Franz Doppler i Romana Eibensteiner


Kto jeszcze nie miał styczności z domowymi wyrobami kaszanek, kiełbas czy też pasztetów to ta książka jest dla niego. W tajemniczy ona w proces produkcji domowych wyrobów. Oprócz wiedzy teoretycznej jeśli nie spróbuje się samemu to człowiek się nie nauczy, ale dzięki tej książce również praktyka będzie łatwa


Książka ta posiada 106 stron ładnie ilustrowanych. Poprzez co można zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości a nie tylko sama treści jeśli czegoś z treści nie zrozumiesz to zobaczysz na ilustracji


W książce znajdziesz także opis jak się robi domowe parówki, frankfurterki czy też salcesony, dosłownie prawie każdy produkt masarski.


Koszt takiej książki to tylko 19,90. Tę i wiele innych książek jak i również produktów potrzebnych do wyrobów masarskich znajdziesz na stronie http://swojskiwyrob.pl/

Post powstał dzięki firmie




SPRZEDAŻ ARTYKUŁÓW WIELOBRANŻOWYCH 
MARCIN JURCZYK
Ul. Północna 85
32-607 Polanka Wielka
NIP. 549-155-80-49
Regon 121131547


tel. : 519178058, 608156121


sklep@swojskiwyrob.pl



Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz