Karczek po francusku


Składniki

karczek 
1 szklanka śmietany 30%
1 szklanka wody
2 zupy francuskie cebulowe Knorr ( w torebce)


vegeta
Czubrica do smaku


pieprz


Wykonanie

Karczek lekko rozklepać i wyłożyć na blachę delikatnie posypać czubricą.


Śmietanę i wodę wymieszać z zupkami


dodać vegete i pieprz wymieszać


poczekać aż cebulka napęcznieje wylać sos na karczek


piec 180 C 40 minut


SMACZNEGO !!


Post powstał dzięki firmie:


Kontakt

Siedziba firmy:
P.U.H. "KŁOS-POL" Wojciech Gil
ul. Klasztorna 7
37-418 Krzeszów


Telefon:
  • Biuro: +48 15 8798322
  • Krzysiek: +48 661 192 890
  • Beata: +48 609 890 499

e-mail:
  • klospol@interia.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © 2014 Smakusiowy
blog wielotematyczny
, Blogger