Smakusiowy blog wielotematyczny

Credo i recenzja majonezu | Smakusiowy blog wielotematyczny

Credo i recenzja majonezu



Dzięki współpracy z firmą credo pr otrzymałem 

Majonez Kętrzyński premium


Majonez stołowy kętrzyński produkowany jest na bazie oleju rzepakowego z uszlachetnionych odmian, żółtka w proszku, uzdatnionej wody i bukietu przypraw. Majonez posiada jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie. Zapach charakterystyczny dla majonezu. Smak lekko kwaskowaty właściwy dla użytych przypraw. Majonez kętrzyński jest doskonałym dodatkiem do sałatek, jaj i wędlin, może stanowić również cenny zamiennik masła i margaryny w przygotowaniu kanapek. Produkt nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków.

POST POWSTAŁ DZIĘKI FIRMIE



CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07

Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz