Smakusiowy blog wielotematyczny

Babka cytrynowa | Smakusiowy blog wielotematyczny

Babka cytrynowa


Dziś postanowiłem pójść na łatwiznę i wypróbować babkę  cytrynową, ale z opakowania można powiedzieć ,że dorównuje do własnoręcznie zrobionej, smak wyśmienity, zapach cytryny również unosi się po upieczeniu

Składniki

opakowanie Babka o smaku cytrynowym Majonezy Kętrzyn
2 jajka
1/2 szklanki wody
7 łyżek oleju rzepakowego

Wykonanie 

Wsyp mieszankę do miski. Dodaj jajka, wodę i olej.


 Miksuj do gładkości.


Ciasto przełóż  do formy.


Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez około 40 minut.



POST POWSTAŁ DZIĘKI FIRMIE



CREDO PR Agencja Public Relations

03-610 Warszawa 
ul. Lecha 22
tel./fax: (22) 614 06 26, 678 53 07

Share this:

CONVERSATION

1 komentarze: