Sałatka rybna na chleb



Składniki

2 jajka
1 cebula
2 ogórki kiszone
sól, pieprz
2 łyżki przecieru pomidorowego
2 łyżeczki musztardy
2 łyżki masła

Wykonanie

Rybki wyjmujemy z zalewy, rozdrabniamy widelcem. 



Jajka ugotowane na twardo, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki



 łączymy ze sobą,dodajemy zalewę z ryb oraz musztardę.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 



Schładzamy w lodówce i podajemy z pieczywem.





Post powstał dzięki firmie




KONTAKT


GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22
84-200 Wejherowo
NIP: 588-20-01-859 Sad Rejonowy Gdańsk – Północ w Gdańsku VIII Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sadowego
NR KRS: 0000205630
K. zakładowy.: 80.564.850 PLN
K. wpłacony: 80.564.850 PLN


tel.: 58 677 58 20 e-mail: biuro@graal.pl
fax: 58 677 28 43 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © 2014 Smakusiowy
blog wielotematyczny
, Blogger