Smakusiowy blog wielotematyczny

Kotlety rzymskie w panierce ziarenkowej | Smakusiowy blog wielotematyczny

Kotlety rzymskie w panierce ziarenkowej


Składniki





Ziarenka migdałowy


olej do smażenia

Wykonanie

W pierwszej kolejności przystępujemy do zmiksowania ziarenek migdałowy przylądek. 


Następnie przygotowujemy jajko dajemy 1 łyżkę stołową proszku na 40 ml wody i dobrze mieszamy.



Następnie plastry sera o grubości ok. 1 cm


obtaczamy w jajku


i zmiksowanych ziarenkach


Smażymy z obu stron na złoty kolor


Smakuje idealnie jako przekąska lub na obiad jako dodatek do ziemniaków.



Post powstał dzięki firmom:


Kontakt

Naturalna Spiżarnia


Telefon kontaktowy: 660-703-834 (kontakt w godzinach 10-18)
Godziny pracy:
1. Sklep internetowy 24h na dobę.
2. Odbiór osobisty po uzgodnieniu we Wrocławiu. Zawsze prosimy o wcześniejsze umówienie aby przygotować paczkę.
Zapraszamy również do skorzystania z formularza kontaktowego lub wysłanie e-maila.



Czesława Zarzecka
Mielniki 19
16-140 Korycin

Zamówienia oraz wszelkie pytania
należy kierować na numer kontaktowy producenta:

tel.: 504 050 306
bądź na adres e-mail: zanetazarzecka@gmail.com




F.H. Ananda
ul Jagiellońska 10 97-300 Piotrków Trybunalski

Tel: 48 733 926 555

Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz