Smakusiowy blog wielotematyczny

gołąbki inaczej | Smakusiowy blog wielotematyczny

gołąbki inaczej



Składniki

20 dag mięsa mielonego
 40 dag kapusty białej
 jajo
 łyżka tłuszczu
 sól, pieprz
  

 2 dag tartej bułki
tłuszcz do smażenia


Wykonanie


Kapusta ugotować 


i poszatkować i dać do miski.
dodajemy mięso mielone, jajo, tartą bułkę, 


przyprawy do smaku, I wymieszać.
Masę podzielić na 4 porcje, uformować kotlety, oprószyć tartą bułką


i smażyć na rumiany kolor.



Przepis powstał dzięki współpracy z firmą 


SMAK-COM Jan Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
TELEFON: 695923403



Share this:

CONVERSATION

0 komentarze:

Prześlij komentarz