Smakusiowy blog wielotematyczny

Hot dogi | Smakusiowy blog wielotematyczny

Hot dogi



SKŁADNIKI: 



· bułka hot-dog [4 szt.] (na hot dogi) 

· parówki [4 szt.] 

· szynka gotowana [4 plastry] 

· pomidory [1 szt.] 

· surówka z kiszonej kapusty (np. kapusta kiszona + marchewka starta +cebula w kostke+sól+pieprz)

· keczup [4 łyżki] 

· majonez [4 łyżki] 

· sól 
 
Przygotowanie: 

Z parówek zdjąć osłonki, naciąć wzdłuż na pół. W nacięcia włożyć po szczypcie startego sera. Parówki owinąć plasterkami szynki. Bułeczki naciąć wzdłuż, włożyć parówki i zapiekać kilka minut w piekarniku. Podawać polanę keczupem i majonezem z surówką z kapusty i pomidorów.



Share this:

CONVERSATION

1 komentarze: